Satakunnan Meniere-yhdistys

Suomen Meniere-liiton koronatiedote.

Satakunnan Meniere-yhdistys


Tervetuloa Satakunnan Meniere-yhdistyksen toimintaan ja tapaamisiin, joko yksin tai ystäväsi kanssa!

Kuukausikerhomme kokoontuu tammi – toukokuussa sekä syys – marraskuussa aina kuukauden viimeisenä maanantaina klo 14. Kokoontumispaikkamme sijaitsee osoitteessa Yritystalo Vanha Kauppis, Luvian puistokatu 1, Pori. Kokoontumistilana Tulenkantajien tila toisessa kerroksessa. Käynti ja opastus Äestäjänkadun puolelta. Hissi käytettävissä. Kerhot ja kahvit ovat maksuttomia.
Tervetuloa sekä uudet että vanhat jäsenet!

Kevään 2023 ohjelmaa

27.03. klo 14 Kuukausikerhon vieraana muistihoitaja kertoo muistin hoitoon liittyviä asioita.

Huhtikuussa viikolla 15 vietetään valtakunnallista Huimausviikkoa. Satakunnan Meniere-yhdistyksen jäsenten juttusille voi poiketa torstaina 13.4. klo 9-16 OLKA-pisteelle Satasairaalaan, Sairaalantie 3, Pori. OLKA-piste sijaitsee Satasairaalan AB-aulassa, 1. kerroksessa. Parhaiten löydät meidät tulemalla A- tai AB-ovista.

24.04. klo 14 Kuukausikerhossa ”Förskottivapun vietto” siman ja munkkien kera.

29.05. klo 12 Kuukausikerho kokoontuu poikkeuksellisesti Kirjurinluodossa, lenkkeilyn ja makkaranpaiston merkeissä. Lähtö Kirjurinluodon parkkipaikalta. Huomaa myös varhaisempi
kokoontumisaika.

Kesäkuun vertaistukitapahtumana menemme kesäteatteriin.

Heinäkuun loppupuolella vietämme Meniere-päivää ja teemme retken Merikarvialle. Sekä kesäteatterin että Merikarvian retken tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Tietoa tapahtumistamme löydät neljä kertaa vuodessa ilmestyvästä Meniere-posti -lehdestä, teksti-TV:n sivulta 559 sekä kevään ja syksyn jäsenkirjeistä. Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi
Huimaus- ja Meniere-liittoon, saat jäsenkirjeet itsellesi nopeammin.

Jäsenyys

Liity jäseneksi Valitse paikallisyhdistykseksi Satakunnan Meniere-yhdistys ry, niin saat jäsenkirjeen ja kaikki jäsenyyden edut. Jos käytössäsi on sähköposti, voit liittyä myös lähettämällä sähköpostin
osoitteeseen  jasenrekisteri@huimausjameniereliitto.fi Meniere-liitto lähettää jäsenmaksut keväällä, jäsenmaksu on 20 euroa.


Sisäkorvaperäistä huimausta sairastavan läheinen tai muuten toiminnastamme kiinnostunut voi maksaa kannattajajäsenen maksun 10 euroa, jolla saa Satakunnan Meniere-yhdistyksen edut.
Kannatusjäsenmaksusta ei tule erikseen laskua, vaan summan voi maksaa suoraan joko Satakunnan Meniere-yhdistyksen tilille tai kuukausikerhossa rahastonhoitajalle.

Vertaistukihenkilöt

Voit ottaa myös yhteyttä vertaistukihenkilöihimme, jotka ovat         Anja Holmi, puhelin 0500 791 307, Sylvi Martikainen, puhelin 040 749 8316 ja Pirkko-Leena Saari, puhelin 0400 696 353.
Tukihenkilöiden nimet ja yhteystiedot löytyvät myös Meniere-posti -lehdestä.

Yhdistyksen hallitus vuonna 2023

Pirkko-Leena Saari, puheenjohtaja, satameniere@gmail.com
Helena Lindgren, varapuheenjohtaja
Maija-Leena Saarikoski, sihteeri
Raija Hautaoja, rahastonhoitaja
Anna-Maija Peltola-Tikka, jäsen
Anja Holmi, varajäsen
Sointu Häyhtiö, varajäsen

Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!
Terveisin
Hallitus