Kuntoutus ja sopeutumisvalmennus

Kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskurssit löytyvät myös Tapahtumista.


Paikallisten sairaaloiden ensitietopäivät ja kuntoutus

Paikallisista ensitietopäivistä ja kuntouttavavasta toiminnasta tiedottavat Meniere-yhdistykset yhteisvoimin Suomen Meniere-liiton ja sairaaloiden kanssa. Näillä paikallisilla Meniere-kursseilla tarjotaan esimerkiksi Meniere-lääkärin, kuulontutkijan, psykologin, ravitsemusterapeutin ja sosiaalityöntekijän esityksiä sekä Ménièren tautia sairastavan yhdistyksen edustajan omakohtaisia kokemuksia. Kysy paikallisesta toiminnasta lisää alueellasi toimivalta keskussairaalalta tai Meniere-yhdistyksestäsi.

Kelan kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskurssit

Kelan järjestämien kuntoustus- ja sopeutumisvalmennuskurssien tavoitteena on tukea valmiuksia mahdollisimman täysipainoiseen elämään sairaudesta tai vammasta huolimatta.

Tutustu Kelan kurssitarjontaan. Kirjoita Sanahaku-kenttään "Meniere"  ja paina "Suorita haku"-painiketta, niin näet kulloinkin haussa olevat Meniere-sopeutumisvalmennus-kurssit, joille voit hakea. (Linkki ulkoiselle sivulle KELA:n sivulle).

Kuulo-Auris

Tutustu ja hae Kuulo-Auriksen menierikoille suunnatuille Kelan yksilöllisille kuntoutusjaksoille. (Linkki ulkoiselle Kuulo-Auriksen sivulle)